Individuele (loopbaan) coaching

Herken jij jezelf in één of meerdere van onderstaande zinnen?

  • ik heb behoefte om te veranderen, maar ik weet niet hoe
  • ik loop tegen terugkerende problemen aan op mijn werk, die zitten me in de weg
  • ik wil me ontwikkelen, maar hoe pak ik het aan?
  • ik wil graag een andere baan, maar weet niet hoe ik dit aan moet pakken
  • ik ben steeds vaker gefrustreerd, moe en/of teleurgesteld
  • ik weet niet hoe ik rust en balans krijg, er word veel van me gevraagd
  • ik ben ziek of dreig uit te vallen in mijn werk

Als jij en/of je werkgever belemmeringen ervaren die terugkerend zijn en een gewenste situatie of verandering in de weg zitten.

Njij coaching biedt graag de gewenste ondersteuning.

Coaching helpt mensen in hun kracht te zetten en bijvoorbeeld uitval door ziekte te voorkomen daarom wordt Njij regelmatig ingezet en betaald door een werkgever. Daarnaast ben ik ook gediplomeerd loopbaancoach, voor vraagstukken rondom je loopbaan ondersteun ik je graag.

Njij helpt tijdens een individueel coachtraject om tot de kern te komen en inzicht te krijgen op de coachingsvraag. Hiermee gaan we met individuele sessies aan de slag. Wat zijn jouw patronen, valkuilen maar belangrijker nog waar zit je kracht en hoe kan je dit (weer of meer) inzetten.

Ik maak gebruik van verschillende coachmodellen en methodieken en werk op zes ontwikkelniveaus: mentaal, gedrag, omgeving, emotioneel, fysiek en zingeving. Verder ben ik DISC gecertificeerd en zet ik dit instrument (persoonlijkheid- en gedragsanalyse op basis van kleuren) graag in.

Na het volgen van een coachtraject kunnen de gevolgen grote stappen en keuzes zijn, maar ook inzichten die helpend zijn in jouw dagelijks functioneren en zorgen voor (meer) ruimte, rust en ontspanning.

Terug naar overzicht