Over mij

Mijn naam is Nanda Bokel, ik woon in het prachtige Zwolle.

Sinds 2016 heb ik mijn eigen bedrijf Njij (uit te spreken als:en jij). Na mijn opleiding Arbeidszaken/Personeelswerk heb ik bij en voor verschillende organisaties gewerkt. De rode draad: begeleiding en ondersteuning bieden bij de ontwikkeling van mensen als (team- en job) coach, trainer, consultant en manager.

    
Zolang ik me kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in mensen en hun gedrag. Als volwassene heeft mijn werk zich altijd afgespeeld tussen, met en voor mensen.

Ik ben LVSC erkend en geregistreerd coach en gediplomeerd loopbaancoach. Mijn werkzaamheden zijn erg divers. Van individuele (loopbaan)coachtrajecten op gebied van persoonlijke ontwikkeling tot teamcoaching en het geven van workshops en trainingen. Ook begeleid ik mensen met autisme, bij 2e spoor trajecten en zogenaamde werkfit trajecten. Door mijn brede achtergrond en ervaring schakel ik makkelijk op alle niveau's en kan ik goed aansluiten bij de persoon of personen waar ik mee werk.

Als coach en trainer ben ik aandachtig en alert, mijn kracht is om mensen te helpen bij de kern te komen en daarmee aan de slag te gaan. Gelijkwaardigheid, betrokkenheid en waar mogelijk humor, horen daarbij. Soms confronterend, maar altijd vanuit wederzijds respect.

Mijn overtuiging is dat iedereen het verdient om met aandacht naar zichzelf te kijken, zodat er ruimte kan ontstaan voor verandering, ontwikkeling en groei.

Als coach werk ik ook samen met andere coaches, zo werk ik al een aantal jaren graag en veelvuldig samen met Lilian Bults en haar bedrijf mens & organisatie (www.lilianbults.nl). 

Ik werk voor- en bij verschillende organisaties zoals gemeenten, (thuis)zorg, UWV en leer-werk bedrijven.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op!

 

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met mij op.

06 41 54 81 72
info@njij.nl
Contact