Over mij

Mijn naam is Nanda, woonachtig in het prachtige Zwolle.

Sinds 2016 heb ik mijn eigen bedrijf Njij (uit te spreken als: en jij). Na mijn opleiding Arbeidszaken/Personeelswerk heb ik bij en voor verschillende organisaties gewerkt. De rode draad: begeleiding en ondersteuning bieden bij de ontwikkeling van mensen als coach, trainer, consultant en manager.

    
Zolang ik me kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in mensen en hun gedrag. Mijn vroegste 'coach' herinnering is, dat ik als jong meisje een klasgenootje tijdens zwemles wist te coachen tot het nemen van een sprong in het diepe (letterlijk en figuurlijk). Ik weet nog hoe fijn ik het vond om dat te kunnen doen.

Als volwassene heeft mijn werk zich altijd afgespeeld tussen, met en voor mensen.

In 2020 werd ik ziek. Dit zette mijn wereld op zijn kop. Tijdens het intensieve traject waar ik in terecht kwam en gelukkig ook weer goed uit ben gekomen, ontstonden al snel 'levensvragen' waar wil ik naar toe, hoe ga ik de '2e helft' in?

Ik besloot dat ik datgene wat ik het liefst doe en het best kan verder wilde verdiepen. Ik ben de NOBCO en LVSC erkende coachopleiding: coachen met Ziel en Zakelijkheid bij Blankestijn en Partners gaan volgen. Hierdoor heb ik mijn intuïtieve en veelal zelf ontwikkelde vaardigheden aangevuld met kennis van bestaande en beproefde modellen en methodieken. Dit heeft mij verrijkt als mens en mij een nog meer complete coach gemaakt.

Als coach ben ik aandachtig en alert, mijn kracht is om mensen te helpen 'snel' bij de kern te komen en daarmee aan de slag te gaan. Gelijkwaardigheid, betrokkenheid en waar mogelijk humor, horen daarbij. Soms confronterend, maar altijd vanuit wederzijds respect.

Mijn overtuiging is dat iedereen het verdient om met aandacht naar zichzelf te kijken, te ontwikkelen en te groeien wanneer dat gewenst of nodig is in zijn/haar leven.

Leuk je te ontmoeten!

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met mij op.

06 41 54 81 72
info@njij.nl
Contact